Monet on blogeissaan tehnyt erilaisia kiisseleitä, joten munkin piti Kieli ulkona

Tälläkertaa toteutettu vadelmakiisseli on tehty psylliumista. Maussa ei eroa tavalliseen perunajauhosuurukseen eroa, mutta rakenne kärsii säilyttämisesti. Toisin sanoen muuttuu jääkaapissa enempi hyytelömäiseksi, oli se silti niinkin hyvää Silmänisku

6annosta vadelmakiisseliä:

1litra vadelmamehua
reilu desi vadelmia
2rkl psylliumia

Koristeluun reilu desi kermaa ja sokeria päälle

ELi sekoita psyllium ja mehu kattilassa, anna lämmetä vähitellen sekoittaen seosta ja kun se melkein kiehuu, lisää vadelmat. ANna sitten kuplahtaa muutama kertra, nosta hiukan jäähtymään, kaada tarjoiluastiaan ja ripottele pinnalle hippusen sokeria jootei se kuorru. Lsiää kiisselin kokonaan jäähdyttyä päälle kermavaahtonökäre ja nauti :)