tiistai, 25. maaliskuu 2008
Appelsiininen ja suklainen kääretorttu
Pohjaan tuli siis
4kananmunaa
1dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0,5dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
Sokeri ja kananmuna vatkataan vaahdoksi, lisätään sekaan keskenään sekoitetut jauhot.
Kaadetaan leivinpaperilla vuorattuun peltiin ja paistetaan n. 225asteessa 8-10 min. Otetaan pois ja annetaan hetki jäähtyä, tässä välissä oli hyvä sulattaa n. 100g suklaata mikrossa.
Jäähtyneen levyn voitelin pirkan appelsiinituorejuustolla, jonka jälkeen kääntelin sen rullaksi.
Sauma alaspäin ja kuorrutus sulalla suklaalla
Koristelu sitten miten tykkää, itse käytin nompparelleja
oli ihan hyvän makuista ja ainakin suklaista, mutta appelsiini antoi ihan hyvän lisäsäväyksen.
Kommentit