Tälläistä tuli yksi kaunis päivä tehtyä, makkaraperuna vuokaa ja makkarakesäkurpitsa vuokaa.
1549347.jpg
Vasemman puoleisessa on makkaraperuna ja toi tummempi on makkarakesäkurpitsa vuokaa.

Eli ensin kuorisin ja viipaloin juustohöylällä tarvittavan määrän perunoita (mulla oli 13 ihan pikkuista perunaa) sekä kuutioisin tarvittavan määrän makkaraa (mulla oli noissa kahdessa n. 500g jotain halppismakkaraa)
Sekoitin keskenään sekä laitoin voideltuun vuokaan.

Kesäkurpitsaversiossa on viipaloitu kesäkurpitsa, suikaloitu paprika ja toi makkara.

Erillisen kastikkeen tein:
2dl kermaa
150g ranskankermaa
ruohosipulia
mineraalisuolaa
soijakastiketta, valkosipulia, mustapippuria ja chiliä
kananmuna

Kaikki sekoitin lusikalla sekaisin (niin että kananmunan rakenne menee rikki) ja kaadoin vuokien päälle ja sekoitin (perunoihin enemmän, kasvikset päästävät nestettä. )
päälle viipaloin vielä tomaatinviipaleita ja runsaasti juustoraastetta. Helppoa ja hyvää.

Ensin n.40min 175'c ja sitten n. 15-20min 225 asteessa, jotta saa väriä :)