kiesus mikä sanahirviö.. Mutta toi oli jäänyt multa laittamatta tänne, tein ton kakun meinaan meidän tytön ristiäisiin.
1802399.jpg
pohja on perus digestive-margariinipohja,
eli murskaa 100g keksejä, sekoita ne n. 60g margariinia, laita se leivinpaperin päälle irtopohjaisen vuuan pohjalle tiiviisti.
Täyte
200g sitruuna-tuorejuustoa
100g maitorahkaa
2dl vaahtoutuvaa vanilijakastiketta
1dl kuohukermaa
4tl liivatejauhetta
½ tuttifrutti suklaalevy

Vatkaa vanilijakastike ja kuohukerma löysähköksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raastettu suklaa, tuorejuusto sekä maitorahka.Kiehauta 0,5dl vettä, liuota siihen liivate ja kaada seos täytteeseen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ehkä pari tuntia.
1802460.jpg
(ylläolevassa kuvassa täysin samanlainen kakku, jonka irroitus vuuasta ei onnistunut, kyseessä ei ihan onnistunut kakku, muutenkin hiukan epäonninen tapaus)
Kiille:
1prk (muksu?) exotic ( banaani-ananas-persikka) sosetta
1dl vettä
4tl liivatejauhetta.

kuumenna vesi kiehuvaksi, liuota siihen toi liivatejauhe, sekoita tohon soseeseen ja kaada kakun päälle hyytymään taas pariksi tunniksi jääkaappiin.

Koristelu aprikoosista leikattuja paloja ja sokerikuulia.
Laita aprikoosinpalat ihan kiinni toisiinsa, ja niiden pälle sokerikuulat, ylläolevassa epäonnisessa kakussa kuulat ovat sulaneet ja liuottaneet hyydytystä... Noin siis ei kannata tehdä, vaan laita sokerikuulat pelkästään limittäin olevien aprikoosien päälle.
1802419.jpg
Ja juuri ennen tarjoilua voi sokerikuulia ja marsipaaniruusuja laittaa koristeeksi, ei yhtään ennen hyydykkeen sulamisen vuoksi!!