Tämä oli vähän erilainen kuivakakku, mutta hyvä :)

Tarvitaan:

200g margariinia
2dl sokeria
3munaa
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
100g fazerin karpalo-vadelma suklaata

koristeluun pähkinäsuklaata pari palaa.

Säädä uuni 175 asteeseen. voitele ja jauhota rengasvuoka tai käytä silokonivuokaa.

Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat joukkoon yksitellen. Taikinasta tulee yleensä aika ryynimäistä tässä kohtaa, muta se ei haittaa, tasoittuu kyllä, kun jauhot lisätään.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää ne voi-sokeri-munavaahtoon.
Sekoita viimeisenä joukkoon raastettu suklaa ja sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina 1,75 litran vuokaan ja paista noin tunti.

koristele miten haluat, itse sulattelin neljä palaa (mikä oli liian vähän, mutt enempää ei ollut) pandan pähkinäsuklaata mikrossa ja kaadoin päälle, kun kakku oli otettu uunista ja jäähtynyt..
1611288.jpg