maanantai, 4. elokuu 2008
Tonnikalapiirasta
Pohjaan tarvitset:
125g margariinia
3dl vehnäjauhoja
1dl vettä
Nypi ensin margariini ja jauho, lisää sitten kulhssa vesi ja sekoita nopeasti. Vuoraa niillä piirakkavuoka reunoja myöden.
Sekoita täytteet keskenään:
1dl maitoa
1prk tonnikalahiutaleita (kaada öljy/vesi pois)
1pkt(á 200g) katkaraputuorejuustoa
pari ruohosipulin vartta
tilliä maun mukaan
puolikas pilkottu paprika (värillä ei väliä)
1muna
lisäksi suolaa ja sitruunapippuria.
Kaada täyteseos pohjan päälle ja paista uunissa 200asteessa noin 30min.
Kuvat tosi huonoja, pahoittelen.. Maistui kyllä ihanan pehmoiselle vaikka ei kuvasta näytä :P
Kommentit