Tälläistä tuli pitkästä aikaa tehtyä, ja tein taas omasta päästä mausteet. Tuli kielen menessään vieväää ;)

Tarvitset
3/4 isosta kaalista
800g jauhelihaa
2 isoa sipuli
15cm pala purjoa
1 valkosipulinkynsi
1 tosi pitkä porkkana tai 2 normaalia
2dl kermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
Mausteet:
2rkl sinappia
2rkl tomattipyreetä
1tl meiramia
2tl rakuunaa
2tl timjamia
suolaa maun mukaan
Chiliä hiukkasen
Provencen yrttisekoitusta

Pilko kaali mahdollisimman pieneksi (koneella mahdollisesti) ja laita uunivuokaan.
Kuullota sipulia, valkosipulia ja pilkottua purjoa voissa pannulla, ja ruskista sitten jauheliha.
lisää jauheliha kaalin joukkoon ja pilko sinne porkkana(t), esim juustohöylällä saa ohuita hyviä siivuja.
Sekoita kaikki mausteet ja kaali ja jauheliha ja porkkanat ja kerma ja tuorejuusto keskenään. Laita päälle runsaasti voilastuja ja paista uunissa 200asteessa tunti ja anna olla jälkilämmöllä mahdollisesti tunti.

Tarjoa salaatin ja puolukkaisen kastikkeen kera