Tälläistä, eli tummaa spaghettia maustettuina, juustottäytteisiä jauhelihapihvejä, salaattia, valkosipulifreesattuja papuja ja persilijaporkkanaa.

Keirä spaghetti kypsäksi, kaada vesi pois. Lisää joukkoon puolisen desiä kermaa, sinappia, ketsuppia, , suolaa, 5 pippurisekoitetta ja grillimaustetta.

Sulata voita pannulla, laita siihen (jäisiä) ohuita vihreitä papuja ja pilko valkosipulinkynsi. Anna hautua kunnes sulaneita/kypsiä, saaneet vähän väriä..

Keitä pikkuporkkanoita hetki vedessä (jäisiä). saa jäädä pureskelu tuntuma. Kaada vesi pois, lisää nkare voita ja persilijaa.

Juhelihapihvit tehty ihan tällä ohjeella.

Salaatissa on jääsalaattia, ananasta, kurkkua ja paprikaa.