Ei mikään gurmeeta, mutta hyvää kuitenkin :)
1822954.jpg
Tarvitset
porkkanaa
vihreitä pitkiä papuja
sipulia
tankoparsaa
hillosipulia
punasipulia
valkosipulinkynnen.

Laita pannulle nokare voita, ja lisää siihen silputtu sipuli ja murskattu valkosipulin kynsi.
Lisää sitten pavut, punasipuli, pilkottu parsa, suikaloitu porkkana (perunankuorimaveitsi hyvä suikaloimiseen) sekä hillosipulit. Määrät ihan oman mielen mukaan.

Kierittele siinä pannulla miedolla lämmöllä 10 min ja lisää mausteet:
Loraus kermaa, soijakastiketta loraus, mineraalisuolaa, paprikajauhetta, neljännes pala voimakasta koskenlaskijaa, meiramia, kurkumaa, piripiriä hippu, pippurirouhetta, basilikaa ja oreganoa lopuksi, ja eikun nauttimaan hyvän pihvin (kuvassa täytetty jauhelihapihvi, Ohje täällä) kanssa.