Eilen illalla herkuteltiin siis lampaalla ja valkosipulikermaperunoilla. perunat valitettavasti muussaantui kun oli sellaisessa vuuassa, mutta erittäin hyvältä maistui siitä huolimatta  download.aspx?id=1049

lisukkeena oli salaattia, tomaattia ja kurkkuviipaleita, ja niiden päällä paahdettua sipulia. Oli ihan kiitettävän maukasta, täytyypä kokeilla  useemminkin, kun mies on meillä sellainen että ei tykkää muusta kuin salaatinkastikkeen kanssa syötävästä salaatista, mutta tämäkin meni hyvin kaupaksi.
Lisäksi oli muuten vielä  baby porkkanoita pikaisesti keitettynä ja tosiaan lammaspihvit.

Perunat olin ostanut kaupasta, pirkan valkosipuliperunoita ostin pakastealtaasta, ja lisäsin niihin kerman ennen kuin laitoin uuniin. 1,5pussilliseen lisäsin n. 2,5dl kermaa ja pikkuloraus vettä.
Ai niin , oli meillä vielä yksi lisuke, aurajuustokastikkeella gratinoidut herkkusienet. Oli siis jääkaapissa eilisen päivän aurajuustokastikkeen jämät ja piakkoin vanhaksi menevä rasiallinen herkkusieniä. pilkoin herkkusienent ja sekoitin sen siihen kastikkeeseen ja uuniin n. 10min. Oli ihan maukasta.

ja kaiken tämän kruunasi minttuhyytelö lihan kanssa ja jäävesi taaskin juomana download.aspx?id=76

Tässä vielä kuva:
1398862.jpg