Tälläistä ten jälkkäriksi yksi päivä.
1856430.jpg
Pohjalla on maitokiisseli:
3dl maitoa
vanilijasokeria ja sokeria
2rkl perunajuhoja
1dl vettä
maito kiehautetaan, lisätään maitoon hiukan vanilijasokeria sekä tavallista sokeria (parisen ruokalusikallista).
Sekoita erikseen perunajauhot ja vesi

kun maito kiehuu, lisää siihen toi vesi-perunajuhoseos ja anna pulpahtaa, mutta älä keitä. Laita annosmaljojen pohjalle tätä, ja päälle ihan pikkuisen sokeria, ettei kuorru.

mustikkakiisseli:
4dl vahvaa mehua
2dl mustikoita
3rkl perunajauhoja
1dl vettä

Keitä mehu. Sekoita erikseen vesi ja perunajauhot, lisää sitten se ohuena nauhana kuumaan mehuun, lisää mustikat, hiukan makeutusainetta halutessa ja anna pulpahtaa. Kaada maitokiisselin päälle tai nauti  sellaisenaan tai kuten minä,
turkkilaisen jugurtin kanssa. Kannattaa siihenkin päälle hippunen laittaa sokeria ettei kuorru.