Kuullota ensin pannulla puolikas sipuli voissa. Lisää siihen pari kourallista parsakaalin nuppuja, tai niin paljon kun haluat. Kuullota hetki, jotta pehmenevät hiukan. Lisää siihen pilkottu Pirkan juustogrillimakkara, laita sitten mausteet elikkäs hipaus chiliä, 1reilu rkl sinappia, kolmannes aurajuusto, mustapippuria hiukan ja paprikajauhetta. Viimeistele koko komeus ihan pikkulorauksella kermaa, (alle ½dl) kiehauta tai niin että "kastike" saostuu ja imeytyy parsoihin ja nauti tuoreen salaatin kanssa (kuvassa paprika-kiinankaali-tumma rypäle-fetajuusto-kurkku)
torstai, 14. elokuu 2008
Parsa-makkara-aurajuustopaistos
Kuullota ensin pannulla puolikas sipuli voissa. Lisää siihen pari kourallista parsakaalin nuppuja, tai niin paljon kun haluat. Kuullota hetki, jotta pehmenevät hiukan. Lisää siihen pilkottu Pirkan juustogrillimakkara, laita sitten mausteet elikkäs hipaus chiliä, 1reilu rkl sinappia, kolmannes aurajuusto, mustapippuria hiukan ja paprikajauhetta. Viimeistele koko komeus ihan pikkulorauksella kermaa, (alle ½dl) kiehauta tai niin että "kastike" saostuu ja imeytyy parsoihin ja nauti tuoreen salaatin kanssa (kuvassa paprika-kiinankaali-tumma rypäle-fetajuusto-kurkku)
Kommentit