Meillä teki mieli eilen lounaalla jotain pientä, ei siis mitään raskasta ruokaa. Jääkaapissa oli kylmäsavulohta ja pakkasessa katkarapuja joten siitä se lähti.
Jaoin kahdelle lautaselle reilu puolikkaan suolakurkun pieneksi silputtuna, vajaan puolikkaan paprikan pieneksi silputtuna, hiukan sipulikuutioita, tilliä, suolaa ja mustapippuria ja lisäksi laitoin pikkuisen tuorejuustoa (maustamatonta) jääkaapista lautaselle pienenä nokareina. Lämmitin seosta mikrossa ehkä puoli minuuttia että tuorejuusto sekoittui hyvin ja lisäsin sitten yhden 150g purkin creme fraich:ia. Näihin sitten lisäsin, mitä mä sanoisin, toiselle lautaselle kourallisen pieniä katkiksia ja toiseen n. 50g kylmäsavulohta. Sekoitus hyvin ja levitin sitten ne kahdeksalle paahtoleipäviipaleelle, eli tosta satsista tulee neljä katkisleipää ja neljä kylmäsvulohileipää. Toki nekin vielä puoliksi eli 8 ja 8 kolmioleipää.
kuitenkin, tän "levitteen" päälle laitoin vielä jääsalattia hiukan, kansi päälle ja halkaisu.

Tästä satsista tuli tosiaan niin iso että siitä syötiin vielä välipalaa ja iltapalaa, mutta haittaako tuo :) Täyty sanoa että maistui paremmalta kun oli vielä saanut pari tuntia maustua jääkaapissa leivät.
tässä kuvassa näkyi tuota "tahnaa" ja leipänä käyttämääni jyväistä paahtoleipää
ja tässä vielä kuva koko lounaasta: