Eli ihan pikaista noh, pikaruokaa kotosalla tehty.
                                                            Perinteiset makkaraperunat:
1762832.jpg
Laita uuni lämpeämään 225 asteeseen. Sekoita ranskalaisten perunoiden joukkoon haluamaa makkaraa ja laita päälle 2tl öljyä. Kääntele makkaraperunoita öljyssä, niin että öljyä on joka puolella. Lisää sekaan paprikamaustetta, grillimaustetta, mustaippuria ja suolaa. Paista uunissa n 15-20min ja tarjoile vihersalaatin sekä majoneesin, ketsupin ja sinapin kanssa.

Toinen vaihtoehto on tehdä näin:
Kuori ja pilko keskikokoinen lanttu ensin sopivan kokoisiksi tikuiksi (normi ranskalaisten koko). Mausta kuten yllä olevat ranskalaiset perunat, mutta laita öljyä vähän enemmän.
1762851.jpg
paista 225 asteisessa uunissa. n. 40min tai kunnes ovat kypsiä ja tarjoa tavallisten ranskalaisten tapaan. Varmasti parempaa kuin normi peruna.
Yhdestä keskikokoisesta lantusta tulee noin kolmelle ruokailijalle, jos lisänä tarjolla on salaattia.
1762859.jpgTossa vielä lähikuvaa lantusta, mun on vaan pakko saada uus kamera, kaikki näyttää kauheen suttuselta ja samanlaiselta näissä kuvissa :/
Mutta kannattaa kokeilla :)