Eli eilen herkuteltiin tälläisellä. Miehen merestä kalastama hauki ja uudet perunat. Välillä teki mieli kokeilla jotain uutta ja tein sitten hollandaise(?) kastikkeen.. Oli erittäin hyvän makuista uusien perunoiden kanssa, mutta laihduttajan painajainen ;)

Eli kastikkeen teet näin:
Tarvitset:

3kananmunan keltuaista
150g voita
½ sitruunan mehu
3rkl vettä
suolaa ja valkopippuria

Vatkaa keltuaiset, suola ja valkopippuri vesihauteessa sekaisin, kunnes seos sakenee.
Lisää voi nokareina ja vatkaa koko ajan voimakkaasti.
Kaada sekaan vesi ja kuumenna edelleen. Lisää lopuksi sitruunanmehu. Sekoittele hiljaisella lämmöllä kastike kirkkaaksi ja tasaiseksi.

Noitakin ohjeita on enemmän kuin laki sallii, mutta tää tuntui yksinkertaisimmalta ja maistui vielä paremmalta ;)

Hauen paistoin voi-öljy seoksessa pannulla, maustoin myös sen suolalla ja valkopippurilla. Lisänä höyrytettyä parsaa ja keitettyjä uusia perunoita. Sekä normi vihersalaatti.

1552694.jpg
Kuvasta puuttu parsa, kuvassa miehen annos, mutta ei voi sietää parsaa :P