maanantai, 12. toukokuu 2008
Kebabia ja ranskalaisia
Eli ensin valmistetaan ranskalaiset pussin ohjeen mukaan, itse lisään ihan pikkulirun öljyä ja mausteita (paprikaa ja grilliamaustetta) sekaan.
sittenpaistan jäiset kebab lihat pannulla, lisään joko tomattipyrettä ja kermaa hiukan, tai sitten pelkkää ketsuppia tarpeen mukaan, niin että tulee "kastike" lihan joukkoon. Lisäksi soijakastiketta, suolaa, mustapippuria ja chiliä oman maun mukaan.
Laita ensin lautasell salaattia noin puolet, lisää lisukkeita myös, esim kurkku, tomaatti, fetajuusto.
Laita toiselle puolelle lautasta ranskalaisia ja niiden päälle lihaa ja kastiketta, sekä maustamatonta jugurttia tai sitten majoneesia hiukan sekä salaatin että lihojen päälle ja eikun nautiskelemaan :)
Kuvan annoksesta syö itsensä kierimiskuntoon tai sitten suosiolla kahtena kertana ;)
Kommentit