Mun rupes ihan hirveesti tekemään mieli juustokakkua, joten ei auttanut kuin tehdä sellainen. Tosin kauppaan en enää jaksanut lähteä joten päätin että katsotaan mitä tulee niillä aineilla mitä kaapissa oli ja tälläinen siitä tuli:
 1451451.jpg
koristelukin "tosi" hieno :D Kiitos tästä kuuluu kolmevuotiaalle joka ei usko että pursotinpussista ei pursoteta suoraan valkoista sulatettua suklaata suuhun...

itse kakussa on siis digestive-margariinipohja.

Täytteessä on 200g appelsiinituorejuustoa, 2dl kuohukermaa, raastettu dumlesuklaalevy, vajaa desi sokeria ja 4 liivatelehteä (käytin kylläkin liivatejauhetta mutta...)

Vaahdotin ton kerman suht koht löysäksi vaahdoksi, sekoitin appelsiinituorejuustoon ton sokerin ja dumleraasteen, kuumaan veteen sekoitetun liivatejauheen ja lopulta kaikki sekaisin ja ton pohjan päälle irtopohjaiseen vuokaan. Annoin hyytyä kutakuinkin reilu pari tuntia kunnes sekoitin pussillisen mustikoita ja taas tota liivatejauhetta mitä oli kuumassa vedessä niin keskenään ja laitoin hyytyneen täytteen päälle. Oli vielä tunnin jääkaapissa, kunnes sulatin viitisen palaa valkoista suklaata aikomuksena koristella kakku, mutta kuten sanottu, se ei kannata reilu kolmivuotiaan kanssa joka ei ymmärrä miks ei saa pursottaa suuhun.
1451449.jpg
Tälläinen oli sitten palana, oli hyvää ja sanottakoon että ekaa kertaa pelasin ton hyytelöinnin kanssa sitten yläasteen kotsantuntien.. :P
ja vielä kahvin kanssa:
1451448.jpg