Tää on erittäin maukas lisuke. Moni epäilee käyttää niitä pieniä, yleensä pahanmakuisia kaaleja, mutta kun ne valmistaa oikein, ne ovat aivan taivaallisen hyvää ruokaa :)
1872827.jpg
300g ruusukaaleja (pakasteesta)
1prk herkkusieniviipaleita
sipuli
fetajuustoa (mulla valkosipuli-persilija maustetua)
kermaa 1dl
1dl juustoraastetta
suolaa,pippuria, grillimaustetta ja basilikaa

Sulata ruusukaalit, ota mahdolliset kannat pois ja puolita ne. Kuullota pilkottua sipulia voissa, ja lisää siihen puolitetut kaalit. Kuullota hetki, lisää fetajuustoa mielen mukaan joukkoon (kourallinen?) lisää viimeisenä kerma ja mausteet. Lisää sitten tämä seos uunivuokaan ja laita siihen päälle herkkusieniviipaleet. ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa noin 30min. Jos ruskistuu liikaa laita lopulla folio tai kansi päälle.
1872832.jpg
nam! ;)