Ja ekana mainittakoon että dolfiinilla ei ole mitään tekoa delfiinin kanssa vaan dolfiini (myös mahi-mahiksi kutsuttu) kuuluu ahvenkalojen heimoon ;)

ELi lado kalat voideltun uunivuokaan, lisää päälle kasviksia mielesi mukaan. Kuvassa on tomaattisalsaa, herkkusieniä ja paprikaa ihan pieninä kuutioina. Kaada vuokaan pari desiä ruokakermaa johon on sekoitettu paprikajauhetta, paljon tilliä, grillimaustetta ja valkopippuria. Lisää päälle n. 90g fetajuustoa murusina. Hauduta reilu 200asteessa uunissa noin puolituntia.
Tässä vielä pelkät kasvikset kalojen päällä:
Ja tässä valmis tulos kun tulee uunnista:
 
Ja nimenomaan suolaa ei kamalasti kannata lisätä koska fetasta sitä tulee jo aikas paljon.
Meillä tämä tarjottiin muusin kanssa ja oli hyvää :)