Välillä saa halvalla kokonaisia kirjolohia ja meille tälläinen eksyi :) ELi maustoin kalan sisäpuolelta sitruunamehulla, tillillä ja merisuolalla.  Käärin kalan folioon ja paistoin 200 asteisessa uunissa noin 40 min. Kalan kypsyyden huomaa kun kalan silmä on kauttaaltaan valkoinen.
Lisänä lohkoperunoita, keitettyjä porkkananpaloja ja tomaattia. Kermaviilikastike kalan päällä sisältää ihan vain kermaviiliä, sinappia, persilijaa, suolaa ja tipan hunajaa. Oli todella hyvää :)
(Tosin mulle jäi varmaan ikuiset traumat kun perattuna kala jäi pöydälle hetkeksi kun menin katsomaan lasten touhua ja takas tullessa meidän nuorempi kissa oli käyny rohmuumassa kalan päästä sen nahan ja koko pää oli halki ja kidukset poissa.. HYI!! ja olin poissa vaan ehkä minuutin )