Tiedättekö tunteen kun tekee mieli jotain suolaista ja hyvää, ehkäpä pizzaa mutta ei ole kaikkia aineita tai muuta vastaava..eikä jaksaisi niitä tehdä niin paljoa sitä ruokaa. Tälläinen tilanne meillä oli eilen ja teinpäs sitten piirakkaa tai sellasta ja laitoin pizzatäytteitä päälle eikä siitä tullut yhtään hullumpi. Pohjakin on vhh eli jauhoja ei kauheesti ole käytetty.
Pohja:
3 kananmunaa
2rkl soijajuhoja
2rkl vehnäleseitä
3/4dl kermaa
2dl juustoraastetta
Sekoita aineet kesenään ja kaada voideltuun piirakkavuokaan, paista 225asteessa kunnes saanut vähän väriä (n. 10min) Mitä kauemmin uunissa, sitä rapsakampi tulee.
Pohja uunista tulleena:
1797975.jpg
Laita sitten päälliset päälle, mitä mieleen tulee. Mulla on tässä kuvassa tomattipyree, tonnikalaa yksi purkki, punasipulia ja paprikaa. Laita myös muita täytteitä, ainakin juustoa ja paista uunissa kunnes päälliset lämpenevät ja juusto sulaa
1797977.jpg
Seuraavassa kuvassa pizzapiiras onkin valmis, lisänä vielä salamia, juustoraastetta ja aurajuustoa hiukan. Sekä mausteina tietysti oreganoa ja pizzamaustetta.
1797982.jpg
Tässä vielä salaatin kanssa:
1797979.jpg
Annoksia tästä tulee n. 5 jos syö ihan ruokana ja tarjoaa salaatin kera. Todella täyttävää. Ei maistunut ihan pizzalle, mutta ei myöskään ihan piiraalle,oli ihan omanlaisensa maku, mikä ei tosiaan ollut paha asia!! kannattaa kokeilla :)