Tuli sitten kokeiltua tälläistäkin, ja sanotaan että oli huomattavasti parempaa kuin tavallinen, perunasta tehty pyttipannu. Mulla iskee taas vaihe näköjään jolloin mun osalta jää paljolti perunat ja makaronit syömättä ja nyt taas kesä mennään pelkillä kasviksilla ja lihoilla. Näin on viimeiset pari vuotta mennyt,jollain tapaa kyllästyy niihin talven kuluessa.

Joka tapauksessa Kuva ei tee oikeutta kyseiselle ruualle
1512435.jpg

Tarvittavat aineet on:
keskikokoinen kesäkurpitsa
nakkeja/makkaraa/muuta jämälihaa
kaksi sipulia
kerma purkki

Itse heitin öljyä kasariin, pilkoin aika pieneksi kuutioiksi ton kesäkurpitsan ja lisäsin sen tonne kasariin pieneksi silputun sipulin kanssa.
Paistelin hetken että keäkurpitsa pehmenee vähän ja sipuli kuullottuu.
Lisäsin, olisko ollu 350g täyslihanakkeja pieneksi kuutioituna ja paistoin niin että saivat pikkuisen väriä. Lisäsin mausteet; rosepippuria, mustapippuria, hiven pirpiriä ja mineraalisuolaa.
Itse heitin joukkoon hiukan juustoraastetta kun oli vielä pussinpohjalla, ja lisäsin ranskankerma purkin. Kermaa oli hiukan liikaa, mutta ei se haitannut.
kelpasi hyvin jopa mun siskolle ja tolle mein tytölle. Itse huomasin positiiviseksi asiaksi myös sen että tästä ei tullut sitä tavanomaista "rasvahyhmää" suuhun, mikä yleensä tavallisesta pyttipannusta tulee.
Tätä täytyy siis tehdä toistekkin. :)